mandag den 5. september 2011

Frie fantasis fantastiske flyvetur

Det er fantastisk at se og høre, hvordan Rosas fantasi flyder så furunderligt let. Den anden dag lå lillebror oppe på hendes værelse mens jeg var på badeværelse, og jeg bad hende om at finde noget han måtte lege med (alias sutte, savle og snaske på). Jeg foreslog et af dyrene fra hendes Fisher-Prices, Little People bondegår.

Bjørn nåede aldrig at få så meget som en hest at sutte på. For på de knap to meter, der er fra kassen med Little People og over til, hvor Bjørn lå, begyndte hesten jo at ride rundt. Og så skulle dens venner koen og grisen også være med, så kom bondemanden lige pludselig og sagde, at de skulle komme hjem, for de skulle i skole. Det ville grisen ikke, så den forsøgte at stikke af. Men bondemanden fangede den igen, for han har en super sej og hurtig traktor... Og sådan fortsatte legen.
Billedet her over viser Rosas legetøj i går eftermiddags. Jeg ved ikke helt, hvad hun havde gang i, men sommerhatten, kanden med vand (den med det røde neopren overtræk), saftevandsflasken, vandflasken, Knor Aromat og glasset udgjorde scenen til en større leg. Hvor den store kande spillede rollerne som både mor for dem alle, mor i sin fine røde kjole og med sommerhat, og politibetjent. Sommerhatten prøvede både at være hat og den mere udfrodrende rolle som badebassin. Glasset spillede fængsel for Aromaten, der havde forsøgt at stjæle vandflasken, da den spillede skatten. Vandflasken var også gæst til bryllupet, da glasset og Aromaten blev gift... Det var fantastisk.

Der findes ikke noget bedre end sidde helt stille og lytte og se på Rosas fantastiske frie fantasi lege. Det er guf for både øre, øjne og sjæl...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar