onsdag den 26. december 2012

Snot jul

Vi kommer ikke udenom, at denne jul vil blive husket som alletiders hoste-hakke-snot-jul. Øv...
 
Bjørn startede onsdag 19. dec. med feber. Han havde haltet lidt hele ugen. Ikke syg og ikke rask, men onsdag brød det så ud; feber, snot og en så kraftig hosten, at han kastede op flere gange i løbet af aftenen/natten. En tur til lægen fredag gav ingen lindring, idet der ikke var noget at se i halsen eller høre på lungerne. Anderledes så det ud, da jeg tog til vagtlæge med ham 2. juledag. Nu har han både lungebetændelse og mellemøresbetændelse. Glædelig jul!

Vi tre andre er selvfølgelig også blevet smittet. Endnu ingen betændelsestilstande, "bare" snot, hote og feber. Det samme gælder min mor, der har besøgt os i julen. Hun fik oven i de indpakkedde gaver også en lille forkølelse/influenza med sig hjem. Glædelig jul!

Sådan en tilstand giver selvfølgelig også en hel speciel juleaften. For det første er der ingen problemer i at få ungerne til at sove middagslur. De sover faktisk det meste af dagen. Den dejlige julemad som Rasmus står i køkkenet med hele dagen, bliver stort set ikke rørt af de små. Vi andre spiser da, men hverken smagsløg eller appetit er som normal ved denne tid. Dansen om juletræet bliver kraftigt begrænset og gaveprocessen bliver speedet op, for vi er alle trætte og sløve. Glædelig jul!

Klokken halv ni sover begge børn og Rasmus og min or og jeg ligner nogen, der gør det samme i sidende stilling. Rigtig glædelig jul til alle!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar