tirsdag den 29. november 2011

To sange til min store pige

Ugen der er gået har stået i fødselsdagens tegn. Fem år er stort. Der er holdt fødselsdag ude i børnehaven, for venner (forældrenes) og for familien.

På selve dagen var der selvfølgelig fødselsdagssangs-vækning og morgen hygge med levende lys og gaver. Senere blev hun fejret ude i børnehaven med jagt efter prinsesse Lillefins seks guldnøgler og kiste med prinsessegodter. (Rasmus var klædt ud som prinsesse Lillefin, yndig med lilla og blomstret "kjole", prinsessehat med slør, blå øjenskygge og rød læbestift. Desværre er der nedlagt streng veto med offentliggørelse af billeder af Lillefin - og så tæt på jul tør jeg ikke andet end at overholde vetoet)

Herefter var der lyserød prinsessekage og leg. Det var ikke alle (læs: ingen), der troede på, at prinsesse Lillefin var en rigtig prinsesse. Rigtige prinsesser har ikke skæg, var et af de mange argumenter, der blev fremført. Da prinsesse Lillefin tabte sin prinsessehat ude i skoven var der ingen tvivl:
- Du er ikke en pige! Du er skaldet, så kan du ikke være en prinsesse!

Den ønskede fødselsdagsmenu om aftenen bestod af hotdog og is. Det behagede vist også de voksne, for i disse sundhedstider er det sjældent hvidt brød, pøler, div. dyppelser og begrænset grønt står på menuen.

Lørdag var familien inviteret til fødselsdagsbrunch. Rosa insisterede på at blive vækket med fødselsdagssang igen. Hun havde fødselsdag igen, der kom jo gæster…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar